Тийнейджър се гаври с кон, бърка в ануса на животното

NetNews

Тийнейджър беше осъден за нарушаване на общественото благоприличие, след като беше видян да извършва „отвратително“ действие с кон.

Магистратите останаха стъписани, след като изслушаха историята как 17-годишният младеж е бил забелязан от жена, използваща бинокъл, за да проверява конете в полето в Блайт, Нортъмбърленд. Тя се разтревожила, когато видяла момче да повдига опашките на конете. Жената излязла навън, за да го спре, но той я видял и избягал, съобщава „Телеграф“.

След като инцидентът се повторил няколко пъти, партньорът на жената също решил да проследи тийнейджъра и го видял да държи опашката на един от конете с дясната си ръка, докато прониква бърка с лявата си в ануса на животното.

„Той галеше коня по врата и по задните му части, след което вдигна опашката му и си пъхна ръката в него. Не можах да повярвам и затова погледнах пак, но беше истина“, разказа пред съда ужасеният очевидец. Мъжът веднага извикал полиция, която арестувала тийнейджъра.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Живко Коцев не може да бъде осъден, ако се е издал

Това дали Живко Коцев се е самоуличил със свои думи няма значение, ако липсват други доказателства. Не може само на база негови думи да му се повдигне обвинение. Това заяви един от зам.-градските прокурор на София Десислава Петрова пред БНТ. „Говорим за реална борба с корупцията“, ще бъдат разпитани още […]