Toyota подсказва за нова офроуд технология

NetNews

Toyota от дълго време провежда тийзър кампания за следващата итерпретация на Tundra, като днес излезе още един епизод от фотографии. Този път вниманието ни бе привлечено от офроуд технологиите, както и от някои интериорни детайли.

Пълноразмерният пикап във версията си TRD Pro ще получи шайба, разположена на хоризонталната част на централната конзола с четири бутона около нея. Уредът е отговорен за избора на режими на шофиране и активира помощната електроника.

Иновацията вероятно ще е отговорна и за превключването между задно и задвижване на четирите колела. Когато бъде избран режим на задвижване, на напълно цифровото табло за управление се появява съобщение за потвърждение и силуетът на пикапа в профил.

Видеото показва и червената перфорирана кожена тапицерия с логото TRD Pro и система за безжично зареждане на смартфони, което не беше достъпно преди. Все още няма официална информация за технологията, с изключение на факта, че двигател от семейството iForce Max ще бъде под капака на новата Tundra.

Предполага се, че това ще бъде V6 моторътс турбокомпресор от наскоро дебютиралата Toyota Land Cruiser. Той е с мощност 415 к.с. и работи съвместно с десетстепенна автоматична скоростна кутия.

Въз основа на предишни тийзъри може да се твърди, че новата Tundra ще получи и по-модерна мултимедия с голям сензорен екран в скъпите версии и по-скромен в базовите, както и голям панорамен таван.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Инспектор от РЗИ отива на съд за подкуп, предупреждавал кога са проверките

Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу инспектор от РЗИ, за това, че в периода от януари 2019 г. до 1 юни 2020 г. в Габрово, поискал 7150 лв. и приемал парични суми на стойност 6785 лв., които не му се следват, съобщиха от обвинението. Посочените незаконни облаги обвиняемият получавал от управители […]