Три законни пистолета иззеха от дома на Христо Шопов

NetNews

Три законно притежавани пистолета са иззети от дома на задържания за заплахи и закани артист Христо Шопов, потвърдиха официално от МВР.

„В Седмо РУ е задържан 60-годишен мъж, отправил закани и заплахи към своя съседка. Сигналът за междусъседски скандал бил получен минути след 00:30 часа днес. Към адреса незабавно били насочени екипи на полицията, които задържали на място мъжа.

По първоначални данни жената била заплашена от своя съсед с пистолет, ударил я и отправил закани към нея.

Пострадалата е транспортирана в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, насочена е за домашно лечение с контузия на лицето.

От дома на задържания са иззети три законно притежавани пистолета. Работа по документиране на случая продължава. Предстои доклад в прокуратурата, пише в официалното съобщение от МВР“, предаде Фокус.

След близо час за даване на свидетелски показания в столичното 07 РПУ жената, която твърди, че е заплашвана с пистолет от актьора Христо Шопов, напусна територията на Районното управление и ГД „Национална полиция“.

Малко след 13:40 ч. Патриша Тийвс се отправи към семейния автомобил в компанията на съпруга си.

„Съжалявам. Не ни е позволено да коментираме. За първи път разговарях с него вчера“, заяви час по-рано тя.

И към този час известният български актьор Христо Шопов остава в ареста на 7 РПУ.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Деликатно равновесие в Газа! "Хамас" очаква ново предложение за мир от Израел

„Хамас“ приключи преговорите за прекратяване на огъня в Кайро и сега чака да види какво ще донесат посредниците от преговорите с Израел през уикенда, каза в петък служител от въоръжената групировка, цитиран от „Ройтерс“. Посредниците засилиха усилията си за осигуряване на прекратяване на огъня в Газа, с надеждата да предотвратят […]