Трудна секс поза, която гарантира невероятен оргазъм

NetNews

Въпреки че изисква малко акробатика и със сигурност ще ви се наложи да впрегнете мускули, за Маслоразбивачката се твърди, че доставя невероятни оргазми както за мъжете, така и за жените, пише edna.bg.

Какво представлява тази поза?

Сексуалната позиция е кръстена на движенията, които изглеждат подобни на биене на масло в старомодна маслобойка. Сами се сещате какво в случая съответства на маслобойката и на буталката за биене на маслото.

За влизане в действие ще се нуждаете от малко гъвкавост, така че не е лоша идея да се разтегнете и да загреете, преди да се разгорещите.

Как се изпълнява секс позата?

Жената лежи по гръб с повдигнати и свити крака, така че глезените ѝ да са изтеглени назад към главата. След това мъжът кляка, за да проникне бавно отгоре.

Вратът на жената може да се схване в тази изкривена позиция, но се казва, че движението си заслужава заради невероятните усещания, а приливът на кръв към главата ви може да увеличи усещането за екстаз.

Двойките могат да поддържат зрителен контакт в тази поза, което означава, че тя е много интимна и може да помогне на жени, които намират кулминацията за предизвикателство.

Уверете се, че той е се движи по-леко, за да избегнете прилагането на прекалено голям натиск върху горната част на тялото ви.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Времето днес, прогноза за петък, 14 юни: Нахлува студен атмосферен фронт, на много места ще вали

През страната ще премине студен атмосферен фронт. През нощта валежи и гръмотевични бури ще има на места главно в Северна България, като там вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и с него нахлува по-хладен въздух. Това съобщиха от Националния институт за метеорология и хидрология, цитирани от БТА. Днес валежи ще […]