UEFA EURO 2020: Гризман: Нищо не ни се получи, не се чувахме заради пълния стадион

NetNews

Голмайсторът за Франция при равенството 1:1 с Унгария Антоан Гризман се оправда за този резултат с пълния стадион в Будапеща и с горещото време в унгарската столица.

"Нищо не ни се получи. Това е първият път, в който играем на пълен стадион, не се чувахме. Това ми напомня малко на Световното първенство, когато страдахме в групите. Ще трябва да се възстановим бързо, да си починем и да победим Португалия. Беше супер горещо, не се разбирахме на терена, свикнали сме с мълчанието по трибуните. Знаехме, че ще ни бъде трудно.

Бих казал, че бяхме забравили какво е да играем на пълен стадион. Те ни вкараха след контраатака. Не знаехме как да се намерим и не успяхме да вкараме положенията си през първата част. Знаем, че разполагаме с пейка, която да направи разликата във всеки един момент. Отзад трябва да сме солидни. Нужно е да продължим да работим и да подобрим две-три неща напред. Вярвам в целия отбор", коментира Гризман след мача.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Юлиан Ненчев: ИМВ ще увеличи двойно резултата си

"Никой не знае в предните избори доколко бяха реални резултатите в Плевен, след като имаше редица сигнали за манипулации и нарушения. Очакваме резултата от работата на прокуратурата", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Юлиан Ненчев, водач на листа в Плевен, "Изправи се! Мутри вън!". Според […]