UEFA EURO 2020: Защитник на Уелс недоволства от организацията на турнира

NetNews

Защитникът на Уелс Крис Гънтър привлече вниманието на феновете след отпадането от Евро 2020. В осминафиналите отборът му загуби от Дания (0:4). Футболистът разкритикува и организацията на турнира, наричайки го забавен.

"Пътуването през този месец приключи. Не заслужавахме такава съдба, но кой каза, че животът е честен. Боли ме невероятно, но споделих тази болка с най-добрите си приятели и най-добрите съотборници, с които от години споделям съблекалнята, което ме улеснява малко. И ако споделите това с нация, която се чувства същото, става още по-лесно. Всяка нация имаше фенове, където и да беше отборът, с изключение на 350 души, които нарушиха правителствените разпоредби и опустошиха банкови сметки, за да бъдат там.

Вие и ние заслужавахме повече от тази нелепа турнирна организация, но кой каза, че животът е честен. Плачете, но след това се усмихвайте, защото бяхме на върха. И се усмихвайте още повече, защото ще се върнем и ще имаме пълен стадион, който ще пее нашия химн, който всички заслужаваме.

Повярвайте ми, нацията е в добри ръце с този отбор. Бих отишъл в окопа с всеки човек от този екип. Тъжно, но гордо. Имаме само 3 милиона население, но сме адски щастливи. Дръжте брадичката си нагоре, ще се оправим, доверете ми се. Благодаря ви искрено за цялата ви подкрепа и любов. Ще се видим скоро", написа Гънтър в социалната мрежа "Instagram".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

UEFA EURO 2020: Швейцария изхвърли Франция от играта след драма с дузпи

Швейцария хвърли най-голямата сензация до момента на UEFA EURO 2020, отстранявайки Франция след 3:3 в редовното време и 5:4 след дузпи в 1/8-финален сблъсък. Харис Сеферович шокира "петлите" в 15-та минута. Два гола на Карим Бензема през втората част обърнаха мача в полза на символичните домакини. Погба даде добър аванс […]