UEFA EURO 2020: Клоп набеляза звезда на Шотландия

NetNews

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е впечатлен от халфа на Шотландия и Астън Вила Джон Макгин. Според "Ди Атлетик" германският специалист иска 26-годишния полузащитник за заместник на Жоржиньо Вайналдум. Клоп дори е разпитвал левия бек на мърсисайдци Андрю Робъртсън за неговия съотборник в шотландския национален отбор. Според изданието мениджърът съвсем сериозно е попитал дали някога Макгин спира да тича по време на мача, тъй като е очарован от енергията и себераздаването на халфа.

Според "Ди Атлетик" Астън Вила ще иска за Макгин около 50 милиона паунда. Това означава, че мърсисайдци трябва да продадат някои от играчите, които не са толкова важни за плана на Клоп, за да могат да наберат част от средствата за трансфера.

Флориан Нойхаус и Лоренцо Пелегрини са другите халфове, които в последно време са свързвани с Ливърпул.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

25 юни 1868 г. Цариградската патриаршия протестира пред султана срещу българската църква

На 25 юни 1868 г. Патриаршията изпраща на Високата порта официалните си възражения по двата правителствени проекта за разрешаване на българския църковен въпрос. В отговора се предлага свикването на вселенски събор. След завладяването на България от турците през 1396 г. и унищожаването на Търновската патриаршия по-голямата част от българските земи […]