UEFA EURO 2020 Патрик Вийера: Италия не показва кой знае какво

NetNews

Италианският национален отбор записа две впечатляващи като резултат победи с по 3:0 в първите си два мача на Евро 2020 и според мнозина е сред големите фаворити за златните медали. Селекцията на Роберто Манчини се справи с Турция и Швейцария и вече е сигурен осминафиналите. Според бившия национал на Франция Патрик Вийера обаче отборът не е показал нещо кой знае какво.

“Смятам, че първите две срещи на италианците бяха лесни. Разбира се, че трябва да надвиеш противника си, но продължавам да се съмнявам, че имат сили да спечелят титлата”, заяви той в студиото на ITV.

“Мисля, че на отбора му липсваше интензитет, сила и бързина. Трябва и да е по-опасен в атака. Продължавам да чакам да видя това. Струва ми се, че е прекалено рано да допускаме, че “скуадра адзура” може да стигне до трофея”, добави Виейра, който е световен и европейски първенец с “петлите”.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Радев към еврокомисаря по здравеопазването: Анализираме високата смъртност

"Въпреки че в нашата страна, както във всички страни, броят на смъртните случаи и заразените хора намалява драстично, в момента сме в задълбочен анализ какви бяха причините за високата смъртност и как се управляваше кризата." Това заяви президентът Румен Радев в началото на срещата си с европейския комисар по въпросите […]