В София пребиха с метални пръти афганистанец и съпругата му

NetNews

Непознати нападнаха афганистанец и жена му в София. Съпрузите били бити с камъни и метални пръти посред бял ден пред дома им в София. Нападателите били млади мъже и едно момиче, уточни „Нова телевизия“.

Джавед Нури тръгвал за работа със съпругата си. Пред блока видял групата момчета, които не познавал Сторили му се съмнителни и се обадил на тел. 112. По думите му едното момче било около 16-годишно. Трима се нахвърлили върху него с арматури, а съпругата му подгонили с огромен камък.

Джавед се скрил в заведение, където помолил клиенти да се обадят на полицията. Нападателите започнали да го заплашват, че ще го убият и ще влязат у тях.

Афганистанецът живее в България от 2003 г. Съпругата му е българка. Тя е в шок, но в добро здравословно състояние. Двамата живеят на друго място и смятат да продадат апартамента си и да се преместят.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Футболистка на Арсенал колабира във финала за Купата на Лигата на Англия

Норвежката футболистка на Арсенал Фрида Маанум припадна при победата на тима си с 1:0 след продължения над Челси във финала на Купата на Лигата на Англия за жени, игран в Уулвърхемптън. Шведската нападателка Стина Блекстениус вкара единствения гол в 116-ата минута. 24-годишната Маанум колабира в края на второто полувреме, но […]