Войници и техника от САЩ и Италия ще преминават през страната от 10 март до края на месеца

NetNews

Във връзка с ротация на военни формирования от съюзнически армии, които участват в съвместната подготовка с военнослужещи от Българската армия, предстои придвижване на личен състав и военна техника по републиканската транспортна инфраструктура. Това съобщават от Министерството на отбраната.

Военнослужещи от Сухопътните войски на САЩ ще се транспортират от10 март до края на месеца от граждански летища в столицата и страната.

В края на предстоящата седмица военна техника на италианския контингент от състава на Многонационалната бойна група на НАТО в България ще се придвижва по републиканската пътна инфраструктура от границата с Република Гърция към учебен полигон „Ново село“.

Автоколоните ще бъдат ескортирани от екипи на служба „Военна полиция“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Собственик на откраднато Ferrari F40 откри колата си след близо 25 години

Собственик на Ferrari F40 сподели радостта си, след като успя да си върне откраднатата преди близо 25 години суперкола. Кристофър А. Маринело, главен изпълнителен директор и основател на Art Recovery International, използва социалните мрежи като LinkedIn и X, за да сподели тази забележителна новина. Официалните документи разкриват, че емблематичното Ferrari […]