Волгин сериозно обмисля номинацията от „Възраждане“ за Европейския парламент

NetNews

Прочутият водещ от БНР Петър Волгин обяви, че наистина мисли дали да даде съгласие да бъде включен в листата за евровота на партия „Възраждане“, пише „Офнюз“.

Волгин е водещ на предаванията „12 плюс 3“ и „Политически НЕкоректно“ по програма „Хоризонт“ на БНР. Гостите му в масовия случай са антиевропейски пропагандисти и фенове на Путин. През декември 2023 г. той взе интервю от руския посланик у нас Елеонора Митрофанова, което беше спряно от излъчване от Програмния съвет на БНР заради нарушения на Етичния кодекс на медиите и на редакционните стандарти на общественото радио.

Хората на Костадин Костадинов във Варна съобщиха за офертата преди няколко дни.

На пресконференция морските „възрожденци“ аргументираха номинацията на журналиста с това, че името му се появило първо в медийни публикации и едва след това те стигнали до извода, че тази идея наистина си струва. Волгин потвърди за офертата на проруските националисти, които се брандират основно с говорене срещу САЩ, ЕС, НАТО и еврозоната, в разговор в предаването „12 плюс 3“, в което му гостува Андрей Райчев.

„Ако някой преди две години ви беше казал, нали щяхте да му дадете термометър да си премери температурата, а сега обмисляте дали да приемете. Толкова особен е нашият политически живот. Целият български народ също обмисля – това се случва“, каза Райчев.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Атанас Фурнаджиев ще бъде първи вицепрезидент на БФС

Атанас Фурнаджиев ще бъде първи вицепрезидент на Българския футболен съюз (БФС), реши Изпълнителният комитет на първото си заседание след Конгреса на 15 март. Така той ще заеме позицията на легендарното крило Емил Костадинов, който напусна централата заедно с бившия президент Борислав Михайлов. БТА Източник fakti.bg.