Volkswagen даде зелена светлина на най-мощното ID.3

NetNews

Мюнхен, Германия. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

През месец май тази година от Volkswagen показаха прототип на ID.3, който разполага с два електромотора, един на предния и един на задния мост и някои визуални промени, присъщи за GTX моделите на марката. Тогава от германската компания споделиха, че това е просто концепт, който показва какво могат да направят инженерите и няма да бъде представен такъв сериен модел.

Изглежда, че сега нещата са се обърнали, след като изпълнителният директор на Volkswagen Group потвърди, че прототипът ще влезе в серийно производство и ще носи името ID.3 GTX. Очаква се това да се случи в следващите месеци, а първите бройки да достигнат до шоурумите през следващата година.

За съжаление, серийната версия едва ли ще наследи техническите характеристики на концепта, който генерира 329 конски сили. По-вероятно е ID.3 GTX да използва конфигурация, подобна на тази при ID.4 GTX и да разполага с 295 конски сили.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

WhatsApp няма да поддържа по-стари смартфони

Преди около 2 месеца от Google обявиха, че спират поддръжката на някои смартфони с по-стара операционна система, а сега със същия ход от WhatsApp уведомяват, че приложението им няма да е актуално при някои по-стари операционни системи. В следващите месеци, потребители, които използват смартфони или други устройства с Android 4.0, […]