Volvo не смята да се отказва от седаните и комбитата

NetNews

Както по-рано днес ви информирахме Volkswagen официално се отказа от седана Passat за Европа и моделът вече може да бъде поръчан единствено в комби вариант. През последните години много модели на различни производители бяха поразени от модата за SUV-та и някои модели останаха на заден план, докато пък други запазиха имената си, но също се „предадоха“ и се превърнаха в модерните кросоувъри.

Volvo не смята да се отказва от седаните и комбитата

От Volvo, обаче не смятат да се поддават на тази тенденция или поне не изцяло. Въпреки, че кросоувърите в гамата на шведите са най-продавани, те ще продължат да произвеждат седани и комбита и няма да се откажат от модели като S60 или пък V90.

Volvo не смята да се отказва от седаните и комбитата

Изпълнителният директор дори заяви в интервю пред Autocar, че тези модели дори ще станат по-апетитни за клиентите. Той допълни, че Volvo се нуждае от „по-ниски коли с конвенционален размер“. Въпреки това, шведите ще продължат да произвеждат и така популярните „джипове“, които носят основната печалба.

Поставете оценка:

3.8

Оценка 3.8 от 5 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

СЗО: Следват тежки три месеца, но краят на пандемията се вижда

Снимка: БГНЕС Д-р Дейвид Набаро, специален пратеник на Световната здравна организация по въпросите на Covid, обясни, че COVID-19 ще създаде много трудна ситуация „поне“ през следващите три месеца, но „краят се вижда“, съобщи БГНЕС. Д-р Набаро коментира пред „Скай Нюз“:  „Опасявам се, че преминаваме през маратон, но няма как да […]