Xiaоmi Mi Mix 4 е първият смартфон на марката с камера под дисплея

NetNews

След като преди няколко дни ви разказахме за куче-робот, което от Xiaomi представиха, сега е време да ви покажем едно по-нормално устройство, което допълва гамата на китайската компания. Mi Mix 4 е поредния смартфон на китайската компания, който комбинира интересна визия с внушаващи характеристики.

Mi Mix 4 е първото устройство на компанията, което разполага със селфи камера под дисплея. Сензорът е с резолюция от 20MP, а благодарение на третото поколение на технологията, дисплея предлага същата резолюция от 400 пиксела на инч. Дисплеят от своя страна е с диагонал от 6.67 инча и FHD резолюция с OLED технология.

В задната част пък са разположени три сензора, основният от които е с резолюция от 108MP, 13MP за ултрашироката камера и 8MP с 5-кратно увеличение и оптична стабилизация. Батерията е с капацитет от 4500мАч, а бързо зареждане с функция boost mode предлага зареждане за 15 минути. Конфигурацията разчита на Snapdragon 888, а в зависимост от предпочитанията може да поръчате от 8 до 12GB RAM памет и 128 до 512GB за съхранение. Цените започват от около 650 евро и стигат до 850 евро.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Карадайъ: Прикриват политическата си немощ с анти-ДПС реторика

В това Народно събрание видяхме нарушаване на Конституцията и законите на страната. Надявам се политиците да си взели поуките, че не могат да прикриват политическата си немощ си с анти-ДПС реторика. С анти-ДПС реторика не се решават кризите – нито икономическата, нито финансовата, нито здравната и най-вече политическата, заяви Мустафа […]