YouTube добави нова функция, но само за Android

NetNews

YouTube опитва да се задържи на челните позиции при приложенията за видео споделяне като добавя нови функции, които да привлекат нови потребители или да запазят вече съществуващите такива. Последния ъпдейт на приложението също не прави изключение, но този път функцията е добавена само за собствениците на смартфони с Android и то само тези които използват Premium услугата.

“Pinch-to-zoom” функцията на практика позволява приближаването във видео с два пръста във всеки един момент. По този начин може да приближите до определен детайл или кадър във видеото и да видите точно това, което ви интересува.

Функцията е подобна на тази, която от години съществува при всички потребители, която позволява запълването на екрана от кадъра с подобно движение с два пръста. Всеки потребител, който използва Android устройство и е заплатил своя абонамент може да изпробва функцията до 1 септември, а след това тя вероятно ще стане достъпна за всички в приложението YouTube.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Путин знае как да навреди на Байдън

Владимир Путин има начин да навреди на Джо Байдън и да го накара да изглежда слаб – и руският президент вероятно ще върти ножа толкова дълго, колкото му е изгодно. Това коментира Си Ен Ен, предаде News.bg. Присъдата от девет години затвор, произнесена в четвъртък на американската баскетболна звезда Бритни […]