YouTube затяга още повече мерките срещу блокиране на реклами

NetNews

YouTube се противопоставя на приложенията, които блокират реклами, като засилва контрола върху подобни нарушения на своите условия за ползване. Потребителите, които разчитат на тези приложения, може да се сблъскат с проблеми със зареждането или да получат съобщение за грешка, което показва, че съдържанието не е налично в приложението, когато се опитват да гледат видеоклипове.

Според Условията за ползване на YouTube на приложенията е забранено да деактивират рекламите, тъй като това пречи на създателите да печелят от съдържанието си.

Вместо да използват приложения на трети страни, които блокират рекламите, потребителите имат възможност да се абонират за YouTube Premium. Припомняме, че преди време YouTube започна сериозно противопоставяне върху този тип софтуери, като въведе изключително строги мерки.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Роберт Фицо: Словакия ще се противопостави на приемането на Украйна в НАТО

На пресконференция словашкият премиер Роберт Фицо заяви, че Словакия ще се противопостави на приемането на Украйна в НАТО, цитиран от ТАСР и БТА. „Украйна може да каже: „Ние искаме да се присъединим към НАТО“. Това ще бъде тяхно свободно взето решение. Ние казваме, че няма да ратифицираме (документите за приемане […]