Юлиан Нагелсман сподели, че има нервност в отбора на Германия преди старта на ЕВРО 2024

NetNews

Селекционерът на Германия Юлиан Нагелсман заяви, че тимът е готов за ЕВРО 2024, но поясни, че има и малко нервност в отбора.

„Бундестима“ открива Европейското по футбол с мач с Шотландия утре вечер от 22:00 часа на „Алианц Арена“ в Мюнхен, пише focus-news.net.

„Мисля, че сме готови. Използвахме последните дни пълноценно и тренирахме добре. Момчетата изглеждат в добра форма. Малко сме нервни, но трябва да има известна нервност. Трябва да отправим голям комплимент към лекаря на отбора, защото имахме трима или четирима играчи, които дойдоха с контузии, но сега са готови. Всички са добре, с изключение на Павлович. Очаквам с нетърпение утрешния ден.

Шотландия е много добър отбор, който има четири или пет много важни играчи. Ще има много центрирания, но те имат голям прогрес по отношение на начина, по който играят футбол. Манталитетът им е изключителен. Ние сме поставени под по-голям натиск от нас. Искам да повярваме в себе си. Имаме всичко, от което се нуждаем. Искам да направим всичко възможно, за да имаме един страхотен турнир. Искам цялата страна да ни дава сили да вървим напред. Моля феновете на стадиона да бъдат много шумни. Уверен съм, че ще изиграем добър мач.

Не искам да говоря за миналото. Искам да бъдем по-успешни, отколкото бяхме последния път. Важно е да започнем добре утре.

Всеки играч знае ролята си. Вече имаме в съзнанието си стартовия състав“, заяви Нагелсман по време на днешната си пресконференция.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Трудна секс поза, която гарантира невероятен оргазъм

Въпреки че изисква малко акробатика и със сигурност ще ви се наложи да впрегнете мускули, за Маслоразбивачката се твърди, че доставя невероятни оргазми както за мъжете, така и за жените, пише edna.bg. Какво представлява тази поза? Сексуалната позиция е кръстена на движенията, които изглеждат подобни на биене на масло в […]