Zara иска да се върне в Русия

AdminNetNews

Мениджърът на испанската верига магазини за дрехи Inditex Оскар Гарсия Масейрас заяви, че компанията иска да се върне на руския пазар,съобщава EFE.

Той каза, че компанията продължава да следи ситуацията в Украйна. В същото време Масейрас отбеляза, че Inditex възнамерява да възобнови сътрудничеството си с Русия веднага щом условията бъдат благоприятни.

Известно е, че тази верига магазини включва марки като Zara, Bershka, Stradivarius и Pull&Bear. Освен това в страната работеха 500 магазина, които временно спряха да работят на фона на ситуацията с Украйна.

През март ръководителите на осем търговски центъра в Казан обявиха желанието си да освободят площите, където се намират магазините на чуждестранни марки, които спряха работата си в Русия. Говорим за масови търговци на дребно H&M, Zara и други марки, представени в града. Цялото имущество, останало след „изгонването“, се планира да бъде изпратено в складове за временно съхранение, а безплатните помещения ще бъдат предоставени на местни наематели.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

20 лесни стъпки за здрава психика

За повече щастие всеки ден