Живко Коцев не може да бъде осъден, ако се е издал

NetNews

Това дали Живко Коцев се е самоуличил със свои думи няма значение, ако липсват други доказателства. Не може само на база негови думи да му се повдигне обвинение. Това заяви един от зам.-градските прокурор на София Десислава Петрова пред БНТ.

„Говорим за реална борба с корупцията“, ще бъдат разпитани още свидетели, каза тя.

„Не може да се оценява работата на прокуратурата относно развитието на определени дела“, категорична е Петрова.

Доколкото ми е известно, г-н Живко Коцев сам е поискал да даде информация заради получени от него данни. Доколкото ми е известно, негова е инициативата да се обърне към прокуратурата. Не е имало сделка между г-н Коцев и прокуратурата. Какви точно са мотивите му, не мога да коментирам, защото не ги знам, каза Петрова.

Петрова отрече разпространяващите се в информационното пространство снимки да са изтекли от прокуратурата, но уточни, че не може да каже как снимките са изтекли. И внуши – знаем ли колко хора имат мобилен телефон и достъп до снимките.

„Предполагам това са снимките по делото“, добави тя.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Минков: Детето ми е при родителите на Пеев

Габриела Славова – Пеева остава в ареста. Обвиняемата за убийството на Пейо Пеев – Габриела Пеева поиска промяна на мярката си за неотклонение. Сега тя се намира в ареста. По собствено желание тя не присъства в съдебната зала. Пред съдебната зала дойде и Велико Минков. Той твърди, че второто дете […]