Златомир Загорчич: Големият въпрос е в чии ръце е Славия, имам отговор, но не е за медиите

NetNews

Наставникът на Славия Златомир Загорчич направи загадъчно изказване след днешното нулево равенство срещу Пирин. И както в предишния двубой срещу Левски, „белите“ отново изпуснаха положения, което им попречи да вземат трите точки. Загорчич каза, че има отговор защо липсват победите, но не е за медиите. Също така той допълни, че големият въпрос е в чии ръце е Славия.

„Отговор имам, само не е за медиите. Загубихме много точки, където бяхме по-силни от противника. Просто изпускаме положения. Днес имахме концентрация и аграесия. Така беше и срещу Левски през второто полувреме. Явно нещо от горе не ни даде.

Тони Тасев ще отсъства месец. Ще ни липсва много. Дени Александров вече три месеца не е играл и тренирал. Мислим позитивно и гледаме напред.

Ще се опитаме да направим всичко възможно да се класираме в четворката. Да спечелим всички мачове до края на редовния сезон и да сме в четворката.

Големият въпрос е в чии ръце сме. Ще направим всичко възможно. Ако успеем – ще е добре, ако не успеем – ще видим какво ще правим“, завърши Загорчич.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Маги Халваджиян разкри защо се е скарал със Слави Трифонов

„В момента отношенията ми със Слави Трифонов са нормални. Преди време се стигна до разрив с него заради една глупост.“, сподели продуцентът и режисьор Магърдич Халваджиян в подкаста на Владимир Памуков и Красимир Минев „Код спорт“. „Слави реши, че умишлено съм направил предаването с дуети „Великолепната шесторка“ през 2008 г., […]