Зловещият хорър „Карти на смъртта” вече е по родните екрани ТРЕЙЛЪР

NetNews

Хорър филмът на Спенсър Коен и Анна Халберг –„Карти на смъртта” вече е по родните екрани, предаде NOVA.

Група приятели безразсъдно нарушава свещеното правило за гледане на Таро – никога не използвай чужда колода. И така неволно отприщва злокобна сила, заключена в прокълнатите карти. Когато завесата между мистичното и земното се разкъсва, героите се оказват впримчени в мрежата на съдбата и са принудени да се изправят срещу ужасяващите последици от действията си.

Зловещите карти на смъртта крият пророчество, което ги вкарва в безмилостна надпревара с времето и настъпващия мрак. С нарастването на напрежението границата между свръхестественото и реалността се размива, а участниците се борят за живота си, изправени пред фаталната гибел, която всячески се стреми да ги погълне.

Сред актьорския състав личат имената на Хариет Слейтър, Ейдън Брадли, Авантика, Ларсен Томпсън, Хъмбърли Гонзалес и Джейкъб Баталон.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Тръмп разработил план за мирно разрешаване на конфликта в Украйна

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е разработил подробен план за мирно прекратяване на конфликта в Украйна, но няма да го обяви до края на изборите, съобщи в петък The Daily Telegraph, позовавайки се на неназован източник, близък до политика. „Има план, но той няма да говори за него“, каза […]