Агуеро: Добро решение! Барселона е най-добрият отбор в света и всички го знаят!

NetNews

Аржентинският нападател Серхио Агуеро бе представен официално като играч на Барселона, след като по-рано днес каталунците потвърдиха привличането му. Острието се завръща в Испания след прекарани 10 години в Манчестър Сити, където се превърна в рекорден голмайстор на “гражданите със своите 260 гола в 390 мача. Аржентинецът заяви, че това е добро решение за неговата кариера и всички знаят, че Барса е велик клуб.

“Барселона е най-добрият отбор в света и всички го знаят. Бе добро решение да дойда тук и се надявам да помогна за постигането на високите цели. Това е стъпка напред в моята кариера и аз съм много щастлив с нея. Искам да допринеса за отбора. Това е моята първа задача – да помогна с всичко, което мога. Ние сме отбор, а аз ще дам всичко от себе си. Надявам се да можем достигнем края на сезона като един от претендентите за най-важните трофеи. Дойдох в Европа на 18 години, когато подписах с Атлетико Мадрид. След това отидох в Ман Сити, а всички знаят какво е в Премиър лийг. Там промених стила си на игра, а сега ще се опитам да донеса всичкия си опит тук в Барселона,” коментира Агуеро.

Аржентинецът подписа договор за две години с каталунците, а в контрактът има откупна клауза в размер на 100 милиона.

#KunCuler ?? pic.twitter.com/1B5yVyax5Z

— BarçaTimes (@BarcaTimes) May 31, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шефът на "Автомагистрали" получава 11 980 лева месечна заплата

Държавната фирма „Автомагистрали“, през която преминават милиарди левове за строителство на пътища и която доскоро беше обвита в пълна мистерия, е решила да стане публична. Компанията има нов сайт, където е обявила заплатите на тримата членове на управителния си съвет. Изпълнителният директор на „Автомагистрали“ Стоян Беличев получава 11 980 лв. […]