Apple показа безжична преносима батерия за iPhone 12

NetNews

Една от новостите в последното 12-то поколение iPhone бе представянето на MagSafe функция, която да бъде съвместима с различни аксесоари от Apple и други производители. Kъм момента те не са толкова много, но компанията от Купертино ще разшири гамата си с представянето на нов продукт, който може да се окаже доста полезен на потребителите, а също така и доста удобен.

Става въпрос за преносима външна батерия, която разчита на MagSafe стандарта и може да се използва за безжично зареждане на всички модели iPhone 12. Тя може да бъде използвана за презареждане на смартфона, когатотова е нужно.

Батерията може да бъде зареждана с 20W зарядно, което Apple предлага, като едновременно може да зарежда телеофна с максимални 15W когато е включена в контакта или 5W, когато телефонът използва само нея. От Apple не съобщават какъв е точният капацитет на батерията, но според Bloomberg той ще е 1460mAh.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Съдът спря заповедта за отстраняването на бившия шеф на полицията в Пловдив

Бившият директор на пловдивската полиция комисар Йордан Рогачев е възстановен на работа, тъй като административният съд в Пазарджик със свое решение е спрял заповедта за временно му отстраняване от директорското място. Информацията потвърди пред БНТ самият Рогачев. Това означава, че към днешна дата Йордан Рогачев е титулярен шеф на пловдивската […]