Мъж се барикадира в дома си, след опит да обезглави съседско дете с мистрия

NetNews

Мъж от Симитли се барикадира в дома си ,след като едва не отряза главата на съседско дете, хвърляйки с все сила към него желязна мистрия. Само бързата реакция на бащата спасила малчугана от сериозна травма, съобщи Sruma.com. Инцидентът станал тази сутрин.

Съседите, които живеят на калкан с Румен П. тръгнали да излизат. Баща водел детето си за ръка. Минавайки през общия с Румен двор, чули крясъци и заплахи ,че ще ги приключи, ще ги убие. Разяреният мъж хвърлял по тях разни предмети и крещял като обезумял.

Съвсем неочаквано желязна мистрия полетяла към детето ,минала на милиметри от главата му и се забила в стъклото на колата, където бащата успял да вкара детето си.

Разтреперан е извикал полиция. При вида на униформените агресорът се заключил в дома си и с часове не излизал. След преговори с полицаите отключил вратата.

Задържан е и е настанен в здравно заведение. Съседите му са силно уплашени, тъй като не за първи път Румен заплашвал живота им, този път обаче бил страшно опасен.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Продадоха имоти за 200 млрд. USD от началото на годината

За първите 15 седмици на текущата година във Великобритания са продадени жилища на обща стойност 207 млрд. USD. Това е почти двоен ръст спрямо показателите за същия период на 2019 г. и 2020 г., сочи анализ на специализирания сайт Zoopla. Търсенето на купувачите е достигнало своя пик през седмицата от […]