Венци Стефанов: Гриша Ганчев си държи на думата, което е лошо за ЦСКА

NetNews

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg труса на стадион "Българса армия", породен от намерението на Гриша Ганчев да се оттегли от ЦСКА.

"Така ще е, докато е пълно с дървени философи, които само се бъркат. Те мислят, че всичко, което хвърчи, се яде. Дават акъл, а не знаят колко трудно се издържа футболен клуб – като журналистите, които ме питаха защо няма парно на стадиона и защо на морето има дупка.

Явно на Гриша Ганчев му дойде до гуша. Човекът правеше всичко за ЦСКА. Той си държи на думата… Лошо! След Гришата ЦСКА трябва да търси нов човек, който да си дава собствените пари. Цецко веднага ще плонжира. И какво значи дали ще го приеме публиката?! Това са глупости – приемат, не приемат. Няма кой да дава пари бе!

Кой дава пари за спорт, за здраве? Виждате какво е по улиците, докъде сме я докарали – децата вместо да спортуват, им предлагат дрога. При нас демокрацията се превърна в анархия! Българинът разбира само от тоягата. Дано се разкандардиса Гришата, ама доколкото го познавам, каже ли нещо…", заяви Стефанов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-атрактивните квартали за инвеститорите

Инвестиционният интерес следва предвижданията на Общия устройствен план (ОУП) на Столична община и градът се разраства като усвоява нови терени. Те са основно част от южните, гранични на компактния град територии или са извън строителните граници на София, което е видно от регистъра на издадените разрешенията за строеж. Районът с […]