Лудогорец завърши без точка в групата си в Лига Европа

NetNews

Кошмарната кампания на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа завърши с шеста загуба. Разградчани отстъпиха с 1:3 на своя стадион от ЛАСК Линц и приключиха участието си без спечелена точка.

Австрийците успяха да обърнат родния шампион, който поведе в началото на втората част с попадение на Елвис Ману. Вайсингер, Рениер и Мадсен обаче пронизаха Пламен Илиев и донесоха успеха на своя тим. Сантана пък бе изгонен с директен червен картон в 60-ата минута.

Гостите се втурнаха в атаки от първата минута и създадоха редица опасни положения пред вратата на Лудогорец. Пламен Илиев обаче се намеси вещо няколко пъти през първата част и дори спаси дузпа в края на полувремето. Тя бе отсъдена за нарушение на Сисиньо, но стражът изби удара на Егещайн. Веднъж и гредата спаси Лудогорец.

В началото на второто полувреме Елвис Ману влезе в игра и веднага вкара гол. Той засече пас по земя на Кешерю и прониза ЛАСК. Това обаче бе единственото хубаво нещо за българския тим.

В рамките на 11 минути гостите вкараха три гола. Първо Вайзингер открадна топката в центъра, напредна и с хубав удар от дистанция изравни. След няколко минути Сантана направи нарушение в наказателното поел, а съдията посочи бялата точка и изгони плеймейкъра на Лудогорец. Рениер бе точен и изведе ЛАСК напред.

След още пет минути резултатът стана 3:1 за австрийците. Егещайн успя да спаси излизащата в аут топка и да я центрира пред вратата на Лудогорец, където Мадсен засече с глава и реализира.

До края на мача гредата спаси още веднъж Лудогорец от гол.

В крайна сметка срещата завърши с успех за гостите с 3:1, а с това приключи българското участие в Европа. ЛАСК остана на трето място с 10 точки и не успя да се класира за елиминациите. Тотнъм победи Антверпен с 2:0 и зае първото място, а двата тима поемат към следващата фаза.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Повече игра" с дамската перла по време на секс

Шведската сексоложка Илва Францен призовава двата пола към техниката "Повече игра" (Moreplay) по време на секс. Много младежи знаят какво значи Foreplay – любовна прелюдия. Но щом тя премине в непосредственото сношение, трябва да се премине и към това, което аз наричам "Повече игра". Ако това го няма, самият процес […]