Борисов: Служебното правителство има за задача да източи ББР

NetNews

Служебното правителство има за задача да източи ББР с необезпеченни. Това коментира бившият премиер и председател на ГЕРБ Бойко Борисов във видео на живо във фейсбук.

"Те са забравили, че са назначили някого, кой знае колко е занесъл в торбичката на Радев, и сега изчегъртаха свои хора. Да се надяваме, че Тракия ще я пуснат накрая на юли и без забележки", каза Борисов.

"Минимум 1 година държавата ще е в тотален застой. Спряха ремонтите на пътищата. Забавиха и „Тракия“ умишлено. Хората чакаха с часове на огромни опашки в жегите, а при нас ремонтът на магистралата щеше да е приключил на 1 юли. Сега имат за задача да източат и ББР с необезпечени кредити без никакви гаранции. А в чегъртането толкова се объркаха, че започнаха да уволняват собствените си хора в АПИ и МРРБ, които назначиха преди 30 дни. Вероятно това е разбирането за демокрация по комунистически. Регионалната министърка обвини собствения си шеф на АПИ в „плащания към приятелски фирми“. Нали Радев обеща, че ще бъдат прозрачни? Сега Комитова да каже кои са приятелските фирми!", каза още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арда дебютира в Европа със загуба

Арда (Кърджали) записа загуба в дебютния си мач в евротурнирите. “Сините” отстъпиха с 0:2 на Апоел Беер-Шева в мач от втория предварителен кръг на новия турнир на УЕФА Лига на конференциите. Тимът от Кърджали показа добра игра на високо темпо, но не създаде достатъчно чисти положения пред вратата на своя […]