Надежда Нейнски победи коронавируса в турска болница

NetNews

"Санкциите в Турция са много сериозни, всички носят маски – не може да се види никъде човек без маска, а през уикендите работят само магазините от първа необходимост. Заведенията не работят много отдавна, почти всички ресторанти са се организирали и извършват доставка".

Това сподели в посланикът ни в Турция Надежда Нейнски в ефира на Дарик радио.

Тя и съпругът ѝ са преболедували COVID-19 в Турция. Семейството е лежало една седмица в болница в Анкара, заради влошаване на заболяването, но без вентилиране с кислород.

„Бяха тежки дни и за двама ни“, каза посланикът ни и допълни, че е била впечатлена от цялостната организация на системата.

„Няма значение дали си най-обикновен човек, дипломат или министър – за всички се прилага една и съща процедура и тя се следва много стриктно“, разказа още тя.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Цай Ин-уен за лидерството по време на пандемия, успешното справяне с Covid-19 и овластяването на жените

Президентът на Тайван Цай Ин-уен отговори на редица въпроси по-рано тази година за Cornell Law Forum – списание на Юридическия факултет към Университета Корнел в САЩ, относно успеха на страната в управлението на пандемията, причинена от Covid-19, както и относно нейната позиция по темата, свързана със заемането на ръководни роли […]