Лозан Панов с изявление за кандидатурата си за президент

NetNews

Инициативен комитет издига кандидатурата на Лозан Панов за президент. Пред журналисти Панов обяви и кой е кандидатът за вицепрезидент – Мария Касимова-Моасе .

По-рано днес председателят на Върховния касационен съд излезе с изявление. То беше публикувано от Инициативата "Правосъдие за всеки".

"Не съм партиец, а съдия и моята мисия е да служа на истината и добродетелността", написа Панов Панов. "Лидерът на съдиите не бива да стои безучастен, докато едни непораснали люде се вихрят в храма на Темида и гасят една след друга, свещичките на справедливостта. Той трябва да продължи да се бори", пише още Панов.

Докато е размишлявал по тези въпроси, са се появили и хората от "Правосъдие за всеки", с които вървели заедно отдавна. "Тогава трябваше да уверя всеки, че нашата мисия е пътуване, а не дестинация, и наш дълг е да продължим", пише Панов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как Гала бори бръчките и се разкрасява

Гала е много активна в темата и съветите за разкрасяване, като дори има собствен канал в Инстаграм, в който ежедневно съветва последователките си как да се грижат за външния си вид. Профилът на тв водещата е много посещаван – и има защо – тя редовно и нагледно демонстрира какво всъщност […]