Станчо Ставрев след регистрацията на листата на ИБНИ: Участваме в изборите като отбор

NetNews

Пълна листа от 8 кандидати за народни представители регистрира днес в РИК-Ямбол коалиция „ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ!“. Вчера стана ясно, че водач на формацията в областта ще е бившият областен управител и депутат от НДСВ в два парламента Минчо Спасов. Станчо Ставрев, който водеше листата на предните два вота, сега е на второ място.


„Поканихме като водач на листата за народни представители едно от най – ярките лица от протестите срещу модела Борисов – Гешев, правозащитникът Минчо Спасов. На България е нужна дълбока съдебна реформа, за да бъдат преодолени безобразията, своеволията и корупционните практики на властта. Адвокат Минчо Спасов е от онези политици, които корумпираната държава не успя да въвлече в системата си, а го превърна го в непримирим противник на беззаконието. Тъкмо заради това считам за важно той да бъде в авангарда на нашата листа, защото олицетворява куража на човешката непримиримост с несправедливостта“. С тези думи Станчо Ставрев мотивира своето и на местната структура решение да издигнат за водач Спасов.


Като цяло няма съществени промени в листата от предходните избори. На трето място е предприемачът Петър Личев. След него е областният координатор на „Изправи се. БГ.“ Мими Караколева. Д-р Таня Георгиева е на пета позиция.. Шести е доскорошният капитан на ямболския баскетболен отбор Стоян Петков. Следва Митко Петров. Осмото място е за Теодора Ненкова.


„Участваме в изборите и в политическия живот като отбор. Не поредността в листата и властовите постове са нашия мотив да го направим. Събира ни и ни води идеята да сме полезни на страната ни, да има тя по-добро и по-разумно управление“, коментира още Ставрев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЕС намалява скоростта в градовете

Европейските представители приеха резолюция за безопасността по пътищата, съобщи BG on Air. Предлагат се нови промени. Те предвиждат допълнително намаляване на скоростта. Предвижда се намаление до 30 км/ч. То важи за пътищата в жилищните райони. Важно е да се намалят пътните инциденти. Предвиждат се още ограничения. Сред тях са условията […]