Адел води тежка борба със зависимост: По-тежко е от спирането на цигарите

NetNews

Едно от най-големите имена в съвременната поп музика – Адел наскоро разкри, че наред с всички свои тежки житейски битки, сега води напълно нова и то с упорита зависимост, която носи само негативи на здравето ѝ.

35-годишната Адел е споделила пред изданието The Sun, че в последно време се опитва да се откаже от консумацията на кафе, но толкова много е свикнала с кофеиновата напитка, че началото е особено трудно и дори болезнено. Както и за нея, така и за мнозина, сутрешната доза кафе е единственото възможно решение, за да може денят да започне нормално и да продължи в адекватен ритъм.

„Наскоро реших да спра да пия кафе и цяла седмица имам мигрена. Два дни бях с ужасно главоболие. Усещах болката все едно някой беше забил отвертка в главата ми“, споделя Адел пред The Sun. „По-тежко е, отколкото като спирах цигарите“, допълва още певицата пред изданието.

Въпреки болките и изключителния дискомфорт обаче, Адел твърдо е решила да се пребори със себе си и да докара нещата докрай. Уви, тя признава, че за да компенсира липсата на кофеин, само за един ден е изпила 25 безкофеинови кафета.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пропаднало пътно платно затвори столичния бул. "Владимир Вазов"

Няколко метрово пропадане на пътното платно, близо до строежа на третия лъч на софийското метро, временно е затворена за движение част от бул. „Владимир Вазов“ в посока изход от София. Участъкът е между ул. „Тодорини Кукли“ и ул. „Левски Вековен“. При строежа на третата линия на метрото там се е […]