АЕЦ „Козлодуй“ за делото-шамар: Заведено е от друго ръководство, ще вземем решение с оглед интересите на дружеството

NetNews

АЕЦ „Козлодуй“ с отговор на запитване на „Фокус“ във връзка със заведен иск от централата за непозволено увреждане с ответници Наталия Станчева и Йордана Кулинска.

Ето цялата позиция без редакторска намеса:

В отговор на Ваше запитване във връзка със заведен иск от АЕЦ „Козлодуй“ за непозволено увреждане с ответници Наталия Станчева и Йордана Кулинска, бихме искали да заявим следното:

Искът е заведен от предходното ръководство на АЕЦ „Козлодуй“ през месец юли 2023 г. за недобросъвестно поведение, злоупотреба с права, разпространение на невярна информация и др.

Настоящото ръководство на АЕЦ „Козлодуй“, след като се запознае и анализира всички обстоятелства около случая, ще вземе решение, гарантиращо законните интереси и репутацията на Дружеството, както и в съответствие с добрите практики във връзка с достъпа до информация.

В дейността си ръководството на АЕЦ „Козлодуй“ убедено следва принципите на откритост и прозрачност и дълбоко уважава правото на служителите си и на гражданите да бъдат информирани.

Държим да Ви уверим, че всички дейности в АЕЦ „Козлодуй“, включително законово изискваното медицинско наблюдение и медицинско осигуряване, се извършват при стриктно спазване на действащата в страната нормативна уредба.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Перловска река е отражение на българския манталитет, на пълния нихилизъм към красивото, романтичното и свободата на духа

Мечтая да живея на брега на голяма река. Темза, Сена, Шпрее. Всички филми с романтични и любовни истории, героите живеят с изглед към нещо красиво. Море, езеро, река. Аз пък живея до Перловската река в София. Това разкрива във „Фейсбук“ Владислав Прелезов. Каптирана през 30-те години на 20-ти век. Снимана […]