Ангел Джамбазки и Велизар Енчев си спретнаха лют скандал

NetNews

"Красимир Каракачанов е най-успешният военен министър в последните 30 години. Това ще ви го каже всеки военнослужещ. За първи път при него започна обновяване и се вдигнаха заплатите на военните. Това е голямо министерство и в него има много хора. Вероятно и в други министерства има хора, които работят за чужди разузнавания, затова има прокуратура". Това заяви евродепутатът и водач на листите на ВМРО в Бургас и Благоевград Ангел Джамбазки в предаването „Лице в лице“ по БТВ, цитиран от Novini.bg.

„Това, че ни шпионират, не е изненада за нас. Важното е, че тези хора са установени, заловени и ще получат своите присъди. Задачите им са били да шпионират модернизацията на армията ни. Тази група негодници винаги са се опитвали да държат България зависима от друга държава“, подчерта той.

Оказа се, че другият гост в предаването Велизар Енчев е бил осъден за клевета от Ангел Джамбазки, за което кандидатът на ВМРO показа документи. Той го призова да уреди финансовото си задължение, за да не се налага да се замесва съдия-изпълнител. Джамбазки обяви, че средствата ще бъдат дарени на детско-юношеска спортна школа.

Така започна лютият скандал между двамата политици, който изчерпа почти цялото ефирно време. Водещата се оказа безсилна да прекрати словесната тирада. Тя не успя да зададе другите си въпроси към гостите и така предаването бе провалено.

В края на предаването бе повдигната и темата за РС Македония. По думите на Джамбазки, ВМРО са били единствените, които са успели да защитят националния интерес на България в Македония.

За финал бе засегната темата за Истанбулската конвенция и гей браковете. Двамата кандидат-депутати си размениха обвинения, че в Брюксел подкрепят това, а в България не.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Каракачанов коментира скандала с шпиониралите в полза на Русия

"Членовете на групата, обвинени в шпионаж, са събирали основно информация за проектите за модернизация и повишаване на бойната способност на българската армия". Това сподели днес във Варна министърът на отбраната Красимир Каракачанов и уточни, че в нея са участвали 6-7 души, които са били под наблюдение от близо половин година. […]