Антов дебютира за Болоня, но неговият тим загуби

NetNews

Българинът Валентин Антов дебютира за Болоня, но със загуба 0:1 при гостуването на Каляри в мач от 25-ия кръг на италианската Серия А. Бившият защитник на ЦСКА стартира като титуляр в тима на Синиша Михайлович и остана на терена до 75-ата минута. Антов се понрави с добра и стабилна игра в защита, както и при организирането на атаките на Болоня. Той получи и жълт картон. Голът за Каляри реализира Даниеле Ругани в 20-ата минута.

В 19-ата минута Валентин Антов се намеси много добре. Той изчисти една топката след като играчи на Каляри бе останал на добра стрелкова позиция, вратарят изби, а българинът изчисти в корнер. За съжаление на българина и съотборниците му от последвания ъглов удар Даниеле Ругани надскочи Орсолини и реализира за 1:0.

В 26-ата минута Валентин Антов получи жълт картон. Тогава Жоао Педро се стрелна към топката, а българинът направи шпагат. Той чукна леко топката, но в същото време и краката на съперника си. Съдията прецени да предупреди официално Антов. А треньорът Синиша Михайлович бе много несъгласен с отсъждането и протестира силно.

Постепенно Болоня успя да изравни играта, а с течения на мача Вальо Антов и съотборниците му се чувстваха все по-комфортно на терена. В началото на втората част в 48-ата минута Матиас Сванберг пропусна много чисто положение за гостите. Той стреля от въздуха, но право във вратаря на домакините.

В 75-ата минута треньорът на Болоня Синиша Михайлович смени Валентин Антов и пусна Гари Медел на негово място. Тази смяна бе с повече риск, който спецът предприе, за да стигне поне до точката.

До края Болоня се опита да стигна до равенството, но не успя. В класирането тимът на Вальо Антов има 28 точки на 12-ото място, а Каляри е на 17-та позиция с 21.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дузпа в 97-ата минута спаси Милан от загуба срещу Удинезе

Отборите на Милан и Удинезе завършиха при резултат 1:1 на "Джузепе Меаца" в двубой от междинния 25-и кръг в Серия "А". Родриго Бекао вкара в 68-ата минута, а Франк Кесие – в 97-ата от дузпа. Още в първата минута Симон Кяер получи тежък удар, но все пак успя да се […]