Арсенал вади 100 млн евро за полузащитник на Уест Хам

NetNews

Арсенал ще се опита да привлече Деклан Райс от Уест Хям, предава британското издание “Football365”. Предложението идва от ръководството на клуба, а мениджърът на отбора – Микел Артета го е подкрепил. Преди нова година излезе информация, че за подписа на 23-годишния англичанин фаворит е друг клуб от Лондон – Челси, но сега вече положението е различно.

По всичко личи, че Райс съвсем скоро ще напусне Уест Хам, защото той пряко афишира аспирациите си да се състезава на най-високо ниво в европейските клубни турнири. До неотдавна именно сегашният му клуб беше в битката за европейските квоти, но през този сезон “чуковете” са дълбоко във втората половина на таблицата и се борят за своето оцеляване в Премиър лийг.

Лондончани обаче имат твърд договор с полузащитника до 2024 г. и се твърди, че не биха пуснали за сума по-малка от 100 млн евро. Сума, за която се твърди, че техните съседи от северната част на английската столица са готови да извадят. По-вероятно е обаче Райс да остане в Уест Хам до края на сезона и да премине в друг клуб след това.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Инциденти при доставки: Пратка, подхвърлена върху спящо бебе и други пощенски недоразумения

Шведска майка намери кутия Hello Fresh от 10 кг., хвърлена небрежно върху спящото ѝ бебе в количката му, пише Гардиън, позовавайки се на публикации в Таймс и Instagram. Бебето не е пострадало. Майката на бебето се обажда на фирмата, за да се оплаче, а шофьорът – почти разплакан – ги […]