„Атака“ иска одит на „Информационно обслужване“

NetNews

Депутатите от партия „Атака“ внесоха в деловодството на Народното събрание проект на решение, с което искат парламентът да възложи одит на „Информационно обслужване“, съобщи БНР.

Освен това те ще внесат искане до министъра на транспорта Росен Желязков за незабавно освобождаване на Съвета на директорите на дружеството и създаване на нова контролна структура.

„Създаване на надзорен съвет от 7 човека, независими, за които да се проведе конкурс. И по този начин да се хвърли светлина върху работата на „Информационно обслужване“, обясни лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

По думите му само така обществото може да е сигурно, че институцията, която обявява резултатите от изборите, заслужава доверие.

Квоти за извънпарламентарните партии в секционните избирателни комисии и участие на ITспециалисти в работата на „Информационно обслужване“, пък предложиха независимите депутати, напуснали БСП и обявили създаването на нова партия – „Българска прогресивна линия“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разбиха наркооранжерия в къща край Варна

При специализирана операция бе разбита наркооранжерия в къща в местността "Траката" край Варна, съобщиха днес от полицията в крайморския град. Домът е стопанисван от 44-годишен мъж и 37-годишна жена. В къщата са установени три помещения, оборудвани за отглеждане на марихуана. Полицаите са открили 155 растения в последна фаза на растеж […]