Атанас Зафиров към Борисов: Използвате кризата и рискувате здравето на хората

NetNews

Атанас Зафиров, зам.-председател на БСП, реагира възмутен във Фейсбук на последните коментари на министър-председателя за епидемиологичната ситуация у нас.

„Премиерът Борисов заяви:" В третата вълна сме, не знам кой внушава на хората, че всичко е преминало." Ами, вие го внушавате г-н Борисов – с думи и действия. Пуснахте заведенията предизборно и спряхте плановите операции в няколко града. Вие „управлявате“ кризата. Ту спирате, ту отхлабвате мерките. Използвате умишлено кризата с политическа цел като рискувате здравето на хората. От едната крайност люшкате държавата в другата. Така не се управлява криза, а само се задълбочава. Провалихте се и в това“, написа Зафиров, който е водач на кандидат-депутатската листа на БСП в Сливен.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Десислава Атанасова разкри ще има ли промяна в управлението, ако ГЕРБ спечелят изборите

Традиционно институцията НС не се радва на огромно доверие от обществото. Но за авторитета ѝ отговаряме всички ние. Опозицията в последните 4 г. трайно не присъстваше в пленарната зала. Дори сега, когато държавата ни е в пандемия, опозицията отсъства. Това заяви депутатът от ГЕРБ и бивш здравен министър Десислава Атанасова […]