Бившата на Неймар се похвали с пищната си гръд

NetNews

Жената до Неймар не издържа и хвърли кърпата. Бруна Бианкарди обяви, че единствената ѝ връзка с него е дъщеря им. Причината затова станаха разкритията, че Неймар върти любов зад гърба ѝ с модел от платформата „OnlyFans“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Неймар атакувал пищната Алин Фарина с въпроси дали има голи снимки. В отговор тя му пратила връзка за профила си в платения сайт. А Неймар се направил, че уж не може да влезе там. Този чат дойде в повече на 27-годишната Бруна.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

„Това е личен въпрос, но тъй като всеки ден съм изложена на новини, предположения и шеги, ви информирам, че нямам връзка. Ние сме родители на Мейви и това е причината за нашата близост. Надявам се, че по този начин ще спра да се свързвам с честите новини. Благодаря“, написа Бианкарди.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Антъни Блинкен призова Израел да гарантира безопасността на цивилните в южната част на Газа

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен призова Израел да гарантира, че палестинските цивилни в южната част на Газа са в безопасност и техните хуманитарни нужди са изпълнени, преди да възобнови военните операции там, заяви неговият говорител. Блинкен се срещна с премиера Бенямин Нетаняху и военния му кабинет в Ерусалим, преди […]