Бившият на Анелия направи романтична изненада на Алекс Богданска (СНИМКА)

NetNews

Александра Богданска, която уж след Даниел искаше да остане сама и да осмисли живота си, се похвали с букет от 101 рози, които са ѝ подарък от таен обожател или гадже. Красивите рози са от бившия приятел на Анелия – хазартния бизнесмен Любомир Захаринов.

Манекенката сама си противоречи като твърди, че не иска нов мъж, а после се хвали с щедрите си подаръци от новия си. Букети, каквито никога не е получавала от бившия си Даниел Петканов, който е известен със стиснатостта си, а и няма големи финансови възможности, пише „Лупа“.

След развода си с Лудия репортер благоевградчанката демонстрира значително по-висок стандарт на живот и парадира с него, което вече се набива на очи на последователите ѝ. Богданска е причината Захаринов да зареже фолк певицата Анелия и да я натири от къщата си в полите на Витоша.

Фолк певицата и бизнесменът изкараха заедно около година, но богаташът се прехвърли на прясно разведената Алекс. Любомир и брат му Марио Захаринов са собственици на верига хазартни зали и на един от най-новите сайтове за залагане. Марио пък е тайния мъж на Бориса Тютюнджиева, която неотдавна го дари и с дете.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Почина Франко Гати от Ricchi e Poveri

Франко Гати – „мустакът“ на известната италианска група „Ricchi e Poveri”, е починал в Генуа на 80-годишна възраст, съобщиха от БГНЕС. „Ricchi e Poveri“ се ражда през 1968 г. Гати е в групата от самото начало, когато тя се състои от четирима членове. След внезапната смърт на сина си Алесио […]