Билетите за феновете на Левски за гостуването на Хамрун в Малта вече са в продажба

NetNews

Билетите за феновете на Левски за гостуването на Хамрун в Малта вече са в продажба, обявиха от клуба. „Сините“ също така потвърдиха информацията на Gong.bg, че първият двубой от третия предварителен кръг на Лига на конференциите, който е в четвъртък от 20:30 часа, ще се играе на стадион „Та Али“.

Ето какво написаха от клуба:

„Левскари,

Билетите за първия мач от 3-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2022/2023 срещу „Хамрун Спартанс“, които са предназначени за привържениците на „Левски“ са пуснати в свободна продажба.

Цената на талоните е 20 евро и се продават единствено в Sparta Cafe – 680 High Street, Hamrun, Malta.

Виж локацията ТУК

Във вторник, 2 август и сряда, 3 август билети се продават от 18:00 до 22:00 часа. В четвъртък, 4 август билети ще се продават от 10:00 до 13:00 и от 15:00 до 18:00 часа местно време.

Привържениците на „Левски“ ще бъдат настанени в Millenium Stand D на Национален стадион „Ta `Qali“. Призоваваме Ви да си купувате билети само за предназначения за „Левски“ сектор, в противен случай няма да бъдете допуснати на стадиона от домакините. Схема на стадиона може да видите изобразена!

Мачът е на 4 август, четвъртък от 20:30 часа българско време.“

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Откриха останки от взривен кораб до о. Китнос (СНИМКИ)

Неизвестни останки бяха открити западно от остров Китнос, близо до Атика, с признаци, че морският съд е потънал след експлозия на носа, предаде специално за БТА гръцката агенция АНА-МПА. Находката все още не е датирана. Изследователят Костас Токтаридис каза пред АНА-МПА, че останките са открити на дълбочина 110 метра, а […]