Блогър разкрива защо трупаме излишни килограми

NetNews

Катина Герова напомня, че зад наднорменото тегло могат да се крият натрупани обиди

Блогърът Катина Герова съветва в ефира на NOVA как да открием първопричината за трупането на излишни килограми и след това лесно да получим търсения резултат.

„Повечето хора гледат на отслабването като на един процес, свързан само с храната. Ям по-малко – отслабвам, ям повече – напълнявам. Тайната е повечето хора да разберат кои са дълбоките пречки и защо изобщо нямаме време да си обръщаме внимание, защо се поставяме на заден план, обясни тя.

„Много често причината за трупане на излишни килограми се дължи на блокирана вътре в нас енергия, която трябва да излезе навън“, обяснява още блогърката. „Да кажем обиди, които таим вътре в себе си, неизказани неща, лоялност към родител. Всеки трябва да си зададе въпроса кога е напълнял, особено ако има драстично напълняване, примерно с 20 кг. и повече”, обясни още Катина Герова.

„Докато не се намери първопричината, човек не може да отслабне“, категорична е тя.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бойко Борисов празнува рождения ден на внучето си Бойко

Лидерът на ГЕРБ не пропуска да отбележи празника на внук си в социалните мрежи всяка година „Първите 7 на Бойко“, това написа във фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и публикува снимка с внук си. Така той отбеляза рождения ден на най-големия си внук, който е кръстен на него. Борисов […]