Блъснаха Ferrari Enzo малко преди да го доставят на клиент (ВИДЕО)

NetNews

Можем да изтрием още едно Ferrari Enzo от списъка на редките суперколи, след като екземпляр във Великобритания претърпя тежка катастрофа, малко преди да бъде доставено на клиент. За инцидентът разбираме от Instagram профила Supecar.fails, където са публикувани снимки от инцидента.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Supercar Fails (@supercar.fails)

Полицията все още изяснява как е станало всичко, но според това което виждаме, суперколата e пострадала по-сериозно в лявата си част, макар и двете задни гуми да не са по местата си. Въздушните възглавници и на двете коли са се отворили, но за радост няма тежко пострадали хора при инцидента.

Вероятно става въпрос за грешка на шофьора на Ferrari-то, който доколкото знаем е трябвало да достави колата на новия ѝ собственик. Под задния капак на Enzo работи V12 бензинов двигател с 651 конски сили, които задно могат да подхлъзнат задните гуми, особено при по-студено и влажно време.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Непознатият за ямболлии автор и авантюрист Матвей Вълев

Какво говори на ямболлии името Матвей Вълев? Повечето са наясно само с факта, че има такава улица в града. А личността, на която е кръстена – остава непозната в масовия случай. Накратко – автор в широк спектър от жанрове и тематика, и преди всичко - авантюрист. Той е и любимият „Матейко” на Елисавета Багряна, с която имат 6-годишна страстна връзка. Отделно, двамата имат изяви и като творчески тандем. В живота на Матвей Вълев се преплитат имена като Христо Смирненски, Райко Алексиев, Кирил Кръстев, Борис Ангелушев, Ангел Каралийчев, Никола Вапцаров и много други фигури от 30-те и 40-те години на миналия век. Баща му Христо Вълев е създателят на ямболския парк. Вижте повече за тази прелюбопитна ямболска личност:
колаж Матвей Вълев - портрет и корица книга