Бойко Борисов към ДАНС: Службите трябва да са тихи

NetNews

Като грешка на ДАНС определи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов огласената вчера позиция след критиките към службите на Кирил Петков.

„Политиците могат да говорят, да си казват мнението и плановете, да изразяват своята загриженост, но службите трябва да бъдат тихи. Не им е работа да отговарят на който и да било лидер“, заяви Борисов в Пловдив, пише 24 часа.

Той добави, че не би било работа да службите да отговарят и на него, ако той също ги репликира.

„Грешка е отговорът“, подчера Борисов.

Вчера сутринта Кирил Петков заяви, че службите за сигурност работят не както трябва, и по-късно през деня от ДАНС огласиха позиция, в която се казва, че „безотговорно и опасно е, когато политици и псевдоексперти коментират и дават оценки на елементи от дейността на ДАНС, без да разполагат с информация за тях и с цел придобиване на временни дивиденти, разпространявайки при това и класифицирана информация, която е защитена със закон“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

74-годишна жена е убита от руски обстрел срещу Донецка област

Седемдесет и четири годишна жена беше убита при руски обстрел на украинската Донецка област, каза говорителката на канцеларията на областния прокурор пред украинската обществена телевизия, предаде ДПА. На артилерийски обстрел вчера е било подложено село Елизаветивка. В град Авдеевка 44-годишен мъж е бил ранен при атака с реактивни системи за […]