Бой между Хоакин и френски национал в контрола (ВИДЕО)

NetNews

Контролните мачове през това лято се превърнаха в истинско бойно поле, защото за пореден път ставаме свидетели на бой между играчи и то доста именити такива. Испанската легенда на Реал Бетис – Хоакин, едва не скочи на юмруци срещу френския национал от Олимпик Марсилия – Матео Гендузи. Новината съобщи GMS.

Двамата се спречкаха преди едно от статичните положения в мача, като разправията им прерасна в масова суматоха, която прилягаше повече на финал за международен турнир, отколкото за среща, която единствено цели обиграването на двата състава.

Съдията на двубоя реши да сложи точка на конфликта с надуване на свирката за край на мача, защото и без друго грозните сцени се разиграха в добавеното време при резултат 1:1.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>Guendouzi in the thick of it again, in a friendly against Real Betis… <a href=“https://t.co/YYGQltvdqr“>pic.twitter.com/YYGQltvdqr</a></p>&mdash; Gilles ????????? (@_Grimanditweets) <a href=“https://twitter.com/_Grimanditweets/status/1552400130942328834?ref_src=twsrc%5Etfw“>July 27, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Премиерът призовава мъжете да спрат да носят вратовръзки, за да пестят енергия

Испанският премиер Педро Санчес призова вратовръзките да се избягват, доколкото е възможно, като мярка за пестене на енергия, съобщава ТАСС. Въпреки че министър-председателят не уточни как точно тази стъпка ще помогне за пестенето на енергия, той очевидно е имал предвид, че в горещо време на закрито човек се чувства по-комфортно […]