Борисов разговаря с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес

NetNews

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е провел телефонен разговор с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Антонио Лопес е пожелал успех на коалицията ГЕРБ-СДС на предстоящите парламентарни избори. Генералният секретар на ЕНП е изразил задоволството си от факта, че със своето обединение, ГЕРБ и СДС консолидират десния, проевропейски вот – какъвто призив представители на ЕНП многократно са отправяли, твърдят от ГЕРБ.

„В нашата коалиция влизат най-голямата дясна и най-старата дясна партия в България. Сътрудничеството ни е повече от успешно. Видя се на европейските, видя се и на местните избори. Очаквам отново да постигнем добър резултат на парламентарния вот. С колегите от СДС сме твърдо убедени, че европейският път пред страната ни няма алтернатива и ще бъдем гарант в следващия парламент за запазването на евроатлантическата ориентация на страната“, е посочил Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ е представил пред генералния секретар на ЕНП и акценти от политическата програма на парията за изборите. Във връзка с продължаващата пандемия в Европа и света, Бойко Борисов е изразил увереност, че ЕС и ЕНП ще се справят с тежката ситуация и ще останат единни и солидарни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Възобновява се електронното записване на желаещите да се ваксинират срещу COVID-19

Електронният регистър на желаещите да се ваксинират срещу COVID-19 възобновява запасването за имунизация, съобщи "Информационно обслужване" АД. Това стана възможно след като Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) потвърди ефикасността и безопасността на AstraZeneca, а изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по лекарствата (ИАЛ) маг.-фарм. Богдан Кирилов издаде заповед за възобновяване на […]