Борисов: Човек като одъртее, не му се празнува

NetNews

„Човек като одъртее, не му се празнува“, заяви днес бившият премиер пред актива на ГЕРБ по случай рождения си ден.

„Да благодаря на всички колеги – премиери, председатели и колеги от Балканите, които от сутринта ме поздравиха“, каза Борисов и изтъкна, че получил честитка даже от Шарл Мишел.

„За разлика от тези сега, които са на власт, ние си имаме личните телефони“, похвали се експремиерът.

„Има бонбони, кола, швепс, лимонада, вземете си и сандвич. Един от недостатъците, които не могат да ми припишат, е пиенето“, продължи Борисов.

„Не можах да се науча да пия, един път се напих и – то много елементарно. Курсант в Симеоново бях, прибирам се в стаята, в чаши – вино. Жаден бях – и цялата чаша, викам сипи ми още една чаша, като компотче ми беше. Сещам се, че трябва кимоното да си сложа да се суши на една тел в банята и както го слагам, гледам се в огледалото – и туп“, сподели Борисов и допълни, че и до днес не пиел.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проектът за международния експериментален термоядрен реактор е реализиран на 73%

Строителството на международния експериментален термоядрен реактор ИТЕР, който трябва да бъде готов през 2025 г., е реализирано над 73%. Това заяви за ТАСС ръководителят на проекта в руската корпорация „Росатом“ Вячеслав Першуков. Инициативата е създадена на основата на споразумение между Китай, ЕС, Индия, Япония, Южна Корея, Русия и САЩ. В […]