Борис Бонев обяви: Никой не иска наследството на Фандъкова

NetNews

„ГЕРБ ни е основният опонент и техният модел на управление, който вече 18 години унищожава потенциала на София. Много е жалко, че 38 дни преди изборите тази партия демонстрира своята абсолютна недемократичност и неуважение към софиянци, защото все още няма обявен кандидат. Хората са лишени от възможността да знаят кой е кандидатът, каква е неговата личност, приоритети и цели, да зададат своите въпроси. Чакахме Ретроградния Меркурий да свърши, той свърши, но явно все още не са намерили тази силна кандидатура, след като обявяването се бави“, каза лидерът на „Спаси София“ Борис Бонев, цитиран от днес.бг.

По думите му над 20 кандидати са били питани дали искат да са кмет на София, но те са отказали.

„Тази информация дори не е толкова непублична, след като дори самият Бойко Борисов спомена, че има над 20 кандидати. Никой не иска да поеме отговорност за наследството на Йорданка Фандъкова. ГЕРБ да обявят и най-силната кандидатура – не смятам, че има шанс, защото софиянци не са глупави хора, те много добре виждат „видимите“ резултати на това управление и не съм сигурен, че искат да дадат кредит на доверие на хора, които ще продължат абсолютно същия начин на работа“, допълни Бонев.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Земетресение в Източна Турция

Земетресение с магнитуд 4,2 разтърси източния турски окръг Ван днес, съобщи турската частна телевизия СиЕнЕн-Тюрк, позовавайки се на Дирекцията за управление при бедствия и извънредни ситуации (АФАД). Трусът е станал в 17.43 ч. близо до границата с Иран. Епицентърът е бил в района на турския град Башкале, на дълбочина 7 […]