Бос на Байерн коментира шансовете Гвардиол да се озове в клуба

NetNews

Името на Йошко Гвардиол съвсем скоро ще се превърне във водеща тема на трансферния пазар и дори първите сериозни заявки за това са налице, след като от Bild запитаха президента на Байерн Мюнхен – Хасан Салихамиджич, дали планира да отправи оферта за младия хърватин през януари.

„Не планираме да подписваме с още един централен бранител. Подсигурени сме добре с де Лихт, Люка Ернандез и Упамекано. Те са трима топ играчи. Също така разполагаме и с Йосип Станишич“, каза босът на „баварците“.

20-годишният Гвардиол в момента е част от Ред Бул Лайпциг. Той пристигна в клуба през лятото на 2021 г. срещу внушителните тогава €18,8 млн. от Динамо Загреб. В момента Transfermarkt го оценява на €60 млн., а сред заинтересованите от подписа му са клубове от ранга на Челси, Манчестър Сити и Реал Мадрид, така че тази цена може и драстично да се повиши след изявите му на Мондиала в Катар.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Турция: Швеция не е предприела действия за екстрадиране на лица, заподозрени в тероризъм

На съвместна пресконференция с шведския външен министър Тобиас Билстрьом днес в Анкара турският министър на външните работи Мевлют Чавушоглу заяви, че Швеция не е предприела действия за екстрадиране на лица, за които Анкара твърди, че са свързани с терористична дейност, нито за замразяване на активите им, съобщи Ройтерс. Екстрадирането на […]