Брад Пит разочарован от обвиненията на Анджелина в домашно насилие

NetNews

Изтичането в пресата на част от документацията, свързана с развода между Брад Пит и Анджелина Джоли, се оказа особено болезнено и за актьора. Оказва се, че той не е подозирал за намерението на бившата му вече половинка да използва домашното насилие като фактор в битката за децата и подялбата на имуществото им.

Според информациите в медиите, адвокатите на Джоли са заявили пред съдията, че са готови да предоставят доказателства за домашно насилие от страна на Брад Пит, ако това е необходимо. Освен това, Анджелина и децата били готови да свидетелстват срещу него, пише EVA.bg.

Едва сега 57-годишният Пит научава за тези намерения. „Сърцето му е разбито. Той винаги е признавал за проблемите си с алкохола, с марихуаната. Спря да пие, промени се и мислеше, че всичко е зад гърба им. Както във всеки брак, те с Джоли също минаваха през трудности, но е разочарован, че може да бъде нарочен за домашен насилник“, разкриват близки до актьора.

Повод за подаване на документи за развод от страна на Анджелина бе кавгата между Брад Пит и осиновения им син Мадокс по време на полет в частен самолет, когато според актрисата се е стигнало до вербално и физическо насилие. След намесата на социалните служби и дори ФБР в разследването на въпросния случай, Пит бе официално оневинен.

Според актрисата обаче въпросната случка била само финалната капка, преляла чашата. И причината двамата все още да се връщат назад и да припомнят моменти от брака си е, че официално все още не са разведени. Продължава битката за попечителството над децата и не могат да се разберат за подялбата на имуществото.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-необичайните задни светлини в историята на автомобилната индустрия (ВИДЕО)

Напоследък фарове в стил Bugatti Chiron и "трасиращи" пътепоказатели, станаха особено популярни. Всичко това е красиво и готино, но ако говорим за задни светлини като цяло, най-впечатляващите и необичайни са измислени още в края на 60-те години на миналия век. По-специално, говорим за концептуалния автомобил Chevrolet Corvette Manta Ray от […]