БСП е готова с листите и платформата за изборите

NetNews

БСП е готова за парламентарните избори с комплект от предизборна платформа, план за управление и експертни листи, които обединяват младостта и опита. Това заяви лидерът на партията Корнелия Нинова по време на среща с работодателските организации, където бяха обсъдени приоритетите за предстоящия мандат.

"Утре приключват и областните съвети в цялата страна, които подреждат листите изцяло, така че ще сме готови още тази седмица с пълните листи. Листите ни стават богати и с капацитет от хора, които имат и политически опит, но имат и експертиза. Още тази седмица ще представим и платформата си в окончателен вид, така че ние тръгваме напълно готови вече в кампания за тези избори. Ръководството на БСП сме направили всичко възможно да дадем път на млади хора, но не можем и без опитните колеги, така че заедно като екип стоим добре", заяви председателят на левицата, цитирана от Българското национално радио.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Николай Василев: Държавната помощ към бизнеса не трябва да е повече от 2-3 млрд. лева

През изминалата година на пандемия по целия свят имаше две школи за справяне със ситуацията. Едната казваше – давайте пари без край, харчете колкото можете. Животът обаче показа, че държавите, които харчеха най-много, не спасиха икономиките най-добре, като например САЩ и Великобритания. България харчи скромно и икономиката ни спадна малко. […]